Afbeelding
Foto: pr.

Yogastudio byHillz al tien jaar een begrip

Zakelijk Voorhout

Voorhout/zakelijk • Hillary van der Poel is bij menigeen bekend. Vanwege haar vrolijke verschijning en haar yogastudio byHillz, die komende zaterdag het tweede lustrum viert en al tien jaar wordt bezocht door yogaliefhebbers uit onze mooie gemeente en omstreken.

De charismatische Voorhoutse startte haar yogastudio op 12 maart 2012 in een gymzaal van een lokale basisschool. “De eerste groep deelnemers was meteen enthousiast. Dat gaf me de drive en motivatie om door te gaan.”


Na een aantal maanden moest de capaciteit worden uitgebreid, en dus huurde Hillary van der Poel de bovenruimte van Restaurant & Bar Cheers. Toen ook Cheers te klein werd, verhuisde ze naar het Kerkelijk Centrum De Verdieping. Daar floreerde de studio zozeer dat in januari 2020 een eigen ruimte betrokken werd: een relaxt en sfeervol pand in het centrum van Voorhout, waar de lessen worden verzorgd door een enthousiast en betrokken team van docenten.

Turbulente tijd

Yoga byHillz blijft groeien, maar blijft altijd dicht bij zichzelf. Persoonlijke aandacht, overzichtelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel en Van der Poel, hanteert een maximum aantal van tien deelnemers per les. “Ik ben reuzetrots en blij dat ik kan en mag doorgaan met het verzorgen van mooie en ontspannen sessies voor iedereen - zeker gezien de turbulente tijd waarin we leven. Dat is mede te danken aan de loyaliteit en flexibiliteit van alle (oud-)leden en (oud-)docenten. Zonder hen had Yogastudio byHillz het niet gered.”

Traktatie

Wie jarig is, trakteert, dus ligt de komende tijd voor alle deelnemers een aardigheidje klaar. Van der Poel: “Maar er gaat natuurlijk niets boven een yogales. Dat is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.” Yogastudio byHillz verzorgt lessen in allerlei stijlen voor beginners en gevorderden. Kijk voor informatie op www.yogabyhillz.nl

Uit de krant