Afbeelding
Foto: pr.

Gasten Zonnebloem genieten van Keukenhof

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Een bus met gasten en medewerkers van Zonnebloem Sassenheim vertrok vorige week naar Lisse om daar het prachtige Keukenhofpark te bezoeken. 

Hoe spannend was het de dagen ervoor geweest. Het weer was slecht en de gezondheid van een aantal gasten werd voor hen helaas een spelbreker. De groep bestond uiteindelijk uit 44 personen. Aankomend in Lisse was het droog, het weer knapte iets op en de door Keukenhof verzorgde rolstoelen voor heel wat gasten stonden al klaar.



Op het moment dat iedereen zover was werd het park door gasten en hun begeleiders rollend en lopend binnen gegaan, waar direct de overdaad aan kleuren en geuren werd waargenomen. Het park lag er alweer prachtig bij lag. Al zoveel in bloei, verschillende bloembedden in één kleur dan wel een schitterend gemengd samengesteld perk, de prachtige bloesem aan de bomen en mooie arrangementen in de diverse paviljoens.

Na een heerlijke eerste wandeling werd in kleinere groepen even gerust, bijgepraat en wat opgewarmd, onder het genot van koffie, thee en appelgebak. Vervolgens was er weer gelegenheid om nog rond te wandelen en te genieten, tot het tijd was om naar de uitgang te gaan. Bij het afscheid werd door velen opgemerkt dat het fijn was dat het park, na twee jaar, weer bezocht kon worden.

Uit de krant