Afbeelding
Foto: pixabay

Summerschool Teylingen weer van start

Activiteiten Teylingen

Teylingen • Summerschool: voor mensen die tijdens de vakantie niet stil willen zitten zijn er verschillende activiteiten en workshops te volgen in Teylingen van 15 tot 20 augustus.


Summerschool wordt opgezet vanuit het project ‘Ik doe mee’ en is voor volwassen uit de Duin- en Bollenstreek. Op verschillende locaties in Teylingen wordt een divers programma aangeboden met thema’s als creatief, ontmoeten, bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Denk onder andere aan muziek, wandelen, mindfulness, martial arts, biljarten en gezond koken.



Deelnemers mken kennis met allerlei activiteiten die na de vakantieperiode vervolgd kunnen worden. De Summerschool activiteiten kunnen dan dienen als opstap naar het standaard aanbod. Partijen als De Jojo, Combibrug, FitTogether, Gezond Natuur Wandelen en de biljartvereniging bieden een leuk aanbod.



Iedereen die wil meedoen aan Summerschool Teylingen kan zich aanmelden via www.ikdoemee.online of bellen naar 0252–231805, op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Op de website is ook meer informatie over het activiteitenprogramma te vinden.

Uit de krant