Afbeelding
Foto: pr.

Net als Het Oude Raadhuis in 2023 42 jaar? Doe mee!

Algemeen Warmond

Warmond • Vorig jaar bestond de Vereniging het Oude Raadhuis van Warmond 40 jaar. Vanwege corona hebben ze aan dit jubileum geen aandacht kunnen besteden. Dat wordt ingehaald met een bijzondere expositie begin 2023.

Daarin speelt het getal 42 een belangrijke rol. Kunstenaars uit de regio gaan 42 portretten maken van inwoners van Teylingen die net zoals Het Oude Raadhuis in 2023 42 jaar worden. De kunstenaars hebben hun potlood en penseel al klaargelegd! 

Eigen portret

Nu gaan ze op zoek naar inwoners van Teylingen die model willen zitten om hun portret te laten maken. De gemaakte portretten zullen te zien en te koop zijn in deze expositie. De feestelijke opening van de tentoonstelling is op zondag 22 januari in Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond.

Aanmelden

Wordt of bent u in 2023 42 jaar? Meld u dan aan voor 10 oktober door een mailtje met uw adresgegevens te sturen aan info@hetouderaadhuisvanwarmond.nl en de organisatie neemt vervolgens contact op. Meer informatie is te vinden op www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl.

Uit de krant