Afbeelding
Foto: pr./Sven van der Vlugt

Fenna Ramos bouwt feestje bij Nationale Voorleesdagen in Warmond

Algemeen Warmond

Warmond • In de bibliotheek Warmond zijn op woensdag 25 januari de Nationale Voorleesdagen afgetrapt met een feestelijk voorleesontbijt. Bij dit voorleesontbijt kwam presentatrice en actrice Fenna Ramos voorlezen.

De peutertjes van Partou kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Ooievaarsnest en Woezel waren in pyjama naar de bibliotheek gekomen. Via een livestream konden de andere kinderen in de Bollenstreek meekijken in het eigen klaslokaal of op de groep.

Feestje

Na een korte kennismaking verdween de verlegenheid bij de kinderen als snel en werd er met Fenna een gezellig feestje gebouwd. Door het enthousiasme waarmee Fenna het prentenboek van het jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ voor heeft gelezen beleefden de kinderen het verhaal volledig mee. Daarna las Fenna ook nog een tweede boek voor, ‘De bijzonder beer’, wat toch wel wat emoties losmaakte. Na een gezellige fotoshoot kregen de kinderen nog wat lekkers en was het feestje echt afgelopen en ging iedereen weer terug naar de groep. De Nationale Voorleesdagen is nog nooit zo feestelijk afgetrapt. 

Activiteiten

De Nationale Voorleesdagen is hét kinderboekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Nog tot en met 4 februari worden in de Bibliotheek Bollenstreek allerlei evenementen georganiseerd rondom voorlezen voor je (klein)kind. Bekijk alle activiteiten op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/nvd.

Uit de krant

Uit de krant