Kim Gelderblom en Justyna van der Hulst organiseren voor de vijfde keer SwapSint. | Foto: archief
Kim Gelderblom en Justyna van der Hulst organiseren voor de vijfde keer SwapSint. | Foto: archief Foto: pr.

SwapSint doet alweer voor de vijfde keer Voorhout aan

Algemeen Voorhout

Voorhout • Loop je wel eens met de vraag rond de feestdagen, ‘heeft mijn kind nog meer nieuw speelgoed nodig? Ik weet niet eens wat ik dit jaar moet halen’, dan is dit misschien dé oplossing. De SwapSint wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer gehouden. Het motto: Waarom nieuw kopen, als je ook kunt ruilen! . 

Organisatoren Kim en Justyna werken samen met Paraplu Voorhout. Daarnaast zijn zij extra blij dat de speelgoedstapel in eigen huis op de schop gaat en gereduceerd wordt tot datgene waar de kinderen echt mee spelen. Het overige speelgoed krijgt een mooi tweede leven bij andere kinderen en eigen kinderen worden weer verblijd met het ingebrachte speelgoed van anderen. 

Ruilen op 25 november

De speelgoedruilmarkt in Voorhout is op zaterdag 25 november in ‘de blokhut’ op het terrein van het Boerhaavehuis in Voorhout. Ouders kunnen het speelgoed in brengen bij de Paraplu aan de Herenstraat 92. Hier gelden wel een aantal regels voor die te lezen zijn op de facebook pagina SwapSintVoorhout. Speelgoed wat overblijft doneren ze aan een goed doel. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina SwapSintVoorhout, of via recyclesint.voorhout@gmail.com.

Uit de krant