De winnaars van vorig jaar: Ter Leede, Speeltuin Bijdorp en Theater Teylingen.
De winnaars van vorig jaar: Ter Leede, Speeltuin Bijdorp en Theater Teylingen. Foto: pr.

Publiekspoll voor Teylinger Vrijwilligersprijzen van start

Algemeen Teylingen

Teylingen • Veertien genomineerden dingen mee naar de Teylinger Prijzen. Een van die prijzen wordt bepaald door de inwoners van Teylingen. Zij kunnen vanaf zaterdag 18 november hun stem uitbrengen via de poll op de website van Welzijn Teylingen.

Het gaat om de volgende nominaties: Kringloop Herenstraat 63, Muziektheater In de Molen, Teylingen Schoon, Santenkraam, Open Tuinen Voorhout, Elsgeesterhof, Buurtkast Voorhout, EHBO Sassenheim, Kindervakantieweken Warmond, 10 Jaar Kunst in het Overbosch, Vrijwilligersploeg Langeveldshof Sassenheim, Beheer Kasteel Teylingen, Basketbalcourt Forwodians en De Roze Hulp.

Stemmen

Via de poll kan elke inwoner eenmaal stemmen. Kijk op https://vrijwilligteylingen.nl en dan onder ‘Nieuws’. Stemmen kan van 18 november tot en met 3 december (verlengde periode). Op vrijdag 8 december, de dag van de Vrijwilliger, is de prijsuitreiking. 

Vlogs

Naast de publieksprijs, worden dan ook de andere drie prijzen, toegekend door een jury, uitgereikt. Alle genomineerden hebben een vlog gemaakt. Deze zijn te bekijken op het YouTube-kanaal van Welzijn Teylingen: https://www.youtube.com/@welzijnteylingen6945.

Uit de krant