De nieuwe voorstelling van Theaterschool Teylingen is begin februari te zien. | Foto: pr./Marcel Verheggen
De nieuwe voorstelling van Theaterschool Teylingen is begin februari te zien. | Foto: pr./Marcel Verheggen

Broadwaymusicals in @Hok 

Cultuur Voorhout

Voorhout • Elisabeth, Chicago, West Side Story en Evita. Het is een greep uit de titels in de nieuwe voorstelling van Theaterschool Teylingen, waarin het publiek wordt meegenomen langs hoogtepunten uit de bekendste musicals. Op zaterdag 4 en zondag 5 februari is Geloof in je eigen talent te zien in @Hok (Jacoba van Beierenweg). 

Dat niet alleen volwassenen aan bod komen, bewijst het grote aantal deelnemende kinderen uit Teylingen. Al maanden zijn ze bezig met de voorbereidingen van zang, spel en dans. Al maanden zijn ze bezig met de voorbereidingen van zang, spel en dans. Meerdere musicals worden gevangen in één show, met instrumentale ondersteuning door leerlingen van verschillende muziekdocenten in de gemeente. 

Musicals

Veel producties hebben de Nederlandse theaterwereld groot gemaakt, maar zijn al lange tijd niet meer te zien. Elisabeth, over het leven van de keizerin van Oostenrijk, speelde van 1999 tot 2001 in Scheveningen. De zeer succesvolle musical West Side Story ging in 1957 in première op Broadway en toerde vervolgens over de hele wereld. De musical Chicago werd een echte Broadwayhit in 1995 vanwege de uitdagende dansstijl en het grote showelement. Deze en vele andere producties komen in februari aan bod in Geloof in je eigen talent.

Talent

Dat er talent is binnen Theaterschool Teylingen, blijkt uit de voorstelling van vorig jaar. Drie keer speelde de groep in een uitverkocht @Hok het verhaal over het bekende weeskindje Oliver Twist. Drijvende krachten achter het succes zijn Annemieke van der Ploeg en Patrick Norman de Ridder. De twee Voorhouters werkten eerder samen in de grootste musicalproducties in ons land en delen hun enthousiasme graag met nieuw talent.   

Data en kaartjes

De voorstelling Geloof in je eigen talent is te zien in @Hok (Jacoba van Beierenweg 118B) op zaterdag 4 februari om 14.00 en 19.30 uur en zondag 5 februari om 12.00 en 15.30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij het verkoopadres Toys2Play (Herenstraat 92, Voorhout) of te bestellen via info@theaterschoolteylingen.nl.  

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant