Paulien Goossens, Nic van Tilborg en Annemiek van der Ploeg. | Foto: pr.
Paulien Goossens, Nic van Tilborg en Annemiek van der Ploeg. | Foto: pr.

Kunstenaars gezocht voor de derde editie huiskamerfestival Kunst(t)huis

Cultuur Voorhout

Voorhout • Rotary Club Voorhout organiseert op zondag 12 maart de derde editie van 't Kunst(t)huis Voorhout, van 13.30 uur tot 17.00 uur in het centrum van het dorp. Voorhoutse (Teylingse) kunstenaars worden uitgenodigd zich te presenteren op locaties rond de beide kerken.

Om inwoners van Teylingen kennis te laten nemen met de kwaliteit van het werk van mede-Teylingers organiseert Rotary Club daarvoor een podium. Kunstenaars en musici kunnen hun schitterende vormen van kunst, vaak thuis beoefend of in groepsverband, presenteren. Het is een kijk op kunst die thuis wordt gemaakt en moet worden getoond. Kunstenaars kunnen zich aanmelden via rotaryclubvoorhout@gmail.com.

De opbrengst van de bezoekers van de muzikale, poëtische, literaire, beeldende kunst en fotografie, komt ten goede aan de kunst. Hierbij wordt vooral gedacht aan ondersteuning van initiatieven op dit gebied.

Theaterschool Teylingen

De opbrengst van de vorige editie van Kunst(t)huis in 2016 is op 12 januari van dit jaar overhandigd door Nic van Tilborg, voorzitter van de Rotary Club, aan Annemiek van der Ploeg van de Theaterschool Teylingen en aan Paulien Goossens van het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden (RRC) (zie foto). Het RCC gebruikt het geld voor een kunstzinnig plafond in de snoezelruimte voor revaliderende kinderen.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant