| Foto: pr.
| Foto: pr.

Folk 'n Roll-reis van Rapalje

Cultuur Sassenheim

Sassenheim • Rapalje gaat op Folk 'n Roll-reis op vrijdag 10 februari. In 't Onderdak spelen ze de nieuwe theatershow vol anekdotes, hilariteit, muziek, dans en Folk 'n Roll. Ondersteund door twee Ierse danseressen, knetterend vuur en ander spektakel brengt Rapalje wederom een geheel nieuwe show.

Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stemmen, trekt Rapalje langs clubs en zalen zover het oor reikt, op zoek naar slachtoffers om mee te voeren op een muzikale reis door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid een vlammende energie.

Kaartverkoop

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend zodat het publiek tussendoor een drankje kan halen.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl. Verkoop aan de zaal is vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant