Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Boekenweekconcert harmonie St. Cecilia

  Cultuur

Voorhout • Onder het motto "Verboden vruchten" nodigt het harmonieorkest van Muziekvereniging St. Cecilia iedereen uit voor het eerste Boekenweekconcert, op zaterdag 25 maart in jongerencentrum @hok.

De 82ste editie van de boekenweek start op 25 maart en duurt tot 2 april. St. Cecilia vindt dat de 'verboden vruchten' uit haar muziekbibliotheek ook eens uitgevoerd mogen worden. Het boekenweekgeschenk ontbreekt dan ook niet. Op het onverwachtse en afwisselende programma staan naast een Duitse mars, een drietal concoursstukken, een mooie sax/trompet solo ook een gezellige meezinger.

Sinds september 2013 staat het harmonieorkest onder leiding van dirigent Paul Martens. De presentatie is in handen van Mary Floor en zij verneemt graag of de gekozen muziekwerken 'verboden' zijn of juist niet.

Het concert in jongerencentrum @Hok (Jacoba van Beierenweg 118b) begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Entree 5 euro. Donateurs hebben gratis entree, reserveren kan via info@stceciliavoorhout.nl.

Meer berichten