Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr./pixabay)
Voorhout

Doe jij mee met het singer-songwriterconcert?

  Cultuur

Voorhout • Ben jij een jonge singer-songwriter en wil je jouw muziek aan een groter publiek laten horen? Op vrijdag 7 juli is voor het derde jaar het zomeravondconcert in een muziekpaviljoen op het Kerkplein in Voorhout. Daar wordt een podium geboden aan singer-songwriters.

De eerste vrijdagavond van juli is sinds 2015 de avond waarop jonge singer-songwriters in Voorhout een podium wordt geboden om hun muzikale kunnen te tonen. Op het Kerkplein wordt het muziekpaviljoen opgesteld, komt een professionele geluidsinstallatie, wordt een terras voor toeschouwers ingericht en verzorgt Cheers de catering. De eerste keer in 2015, het weer was prachtig, bleef het tot 's avonds laat gezellig druk op het terras. Door onverwacht slecht weer moest in 2016 naar de zaal van Cheers worden uitgeweken. Ook daar genoten velen van de gevarieerde optredens.
 

Aanmelden

Jonge singer-songwriters uit de regio die belangstelling hebben een optreden van ongeveer 25 minuten te verzorgen kunnen zich aanmelden via: singersongwritervoorhout@gmail.com
Enkele deskundigen beoordelen de aanmeldingen en daaruit de vier tot vijf muzikanten selecteren die voor een optreden worden uitgenodigd. Singer-songwriters die een eigen nummer ten gehore brengen hebben een streepje voor. 

Meer berichten