Logo deteylinger.nl
Vrijwilligers aan de slag in de Boerhaavetuin in Voorhout. | Foto: pr.
Vrijwilligers aan de slag in de Boerhaavetuin in Voorhout. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Teylingen

Inloopspreekuur voor vrijwilligerswerk

  Cultuur

Teylingen • Voor wie in zijn vrije tijd iets aan vrijwilligerswerk zou willen doen, maar niet weet wat de mogelijkheden zijn of wat er aan vrijwilligerswerk is in Teylingen, is er het Inloopspreekuur Vrijwilligerswerk. Het eerstvolgende spreekuur is donderdagavond 16 maart van 18.30 tot 19.30 in de bibliotheek (Kerklaan 42) in Sassenheim.

Tijdens het spreekuur zijn (vrijwillige) medewerkers van Welzijn Teylingen aanwezig om mensen te helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. Zij houden kennismakingsgesprekken, kunnen direct bemiddelen bij het vinden van passende vacatures en geven advies en informatie. Bezoekers kunnen een kijkje nemen op de vacaturebank, of een test doen om te kijken welk werk het beste bij de persoon past. Er is informatie over verenigingen en organisaties in Teylingen die met vrijwilligers werken.

Het spreekuur is een initiatief van Welzijn Teylingen. Voor meer informatie, neem contact op met Marian Kofoed, m.kofoed@welzijnteylingen.nl of  0252-231805 (dinsdag en woensdag). 

Meer berichten