Logo deteylinger.nl
Vorig jaar speelde Crescendo in een uitverkocht Floralis in Lisse. | Foto: pr.
Vorig jaar speelde Crescendo in een uitverkocht Floralis in Lisse. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Crescendo start lente met Voorjaarsconcert

  Cultuur

Sassenheim • Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. 's Ochtends moet het ijs nog van de auto gekrabd worden en 's middags lekker de tuin in. Kortom, de lente is in aantocht. Zo ook de tweede editie van het Voorjaarsconcert van Crescendo, op vrijdag 31 maart om 20.00 uur in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40A).

Het A-orkest opent het concert met een overwegend licht en vrolijk programma. Op het programma staat onder andere Adele in Concert (arr. Michael Brown) en Gulliver's Travels (Bert Appermont). Het A-orkest staat onder leiding van Dirk van der Niet en bestaat momenteel uit 51 muzikanten.

Leerlingenorkest

Na de pauze neemt het Leerlingenorkest het stokje over onder leiding van Erik Waerts. Zij spelen onder andere zowel de film- als musicalmuziek van Soldaat van Oranje en Candle in the Wind van Elton John (Arr. Erik Janssen).

Kaarten bestellen

Kaarten zijn te bestellen via info@crescendosassenheim.nl of af te halen bij Primera Sassenheim en kosten 5 euro per stuk. Ook zullen er kaarten aan de deur te krijgen zijn voor 7,50 euro per stuk. 

Meer berichten