Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)
Teylingen

Kindertheater: de Gruffalo

  Cultuur

Teylingen • Een afschrikwekkend fantasiedier verzinnen en het ook nog in het echt tegenkomen. Dat kan alleen in het prentenboek 'De Gruffalo'. Marnick Theater gaat het verhaal, samen met de aanwezige kinderen, spelen tijdens de voorstellingen in de bibliotheken in Teylingen.

Een klein muis wordt door vos, uil en slang uitgenodigd om te komen eten omdat ze hem allemaal zien als een lekker hapje. Muis weigert beleeft omdat hij bij vandaag bij de Gruffalo gaat eten. Vervolgens beschrijft hij hoe de Gruffalo eruit ziet waarna de dieren snel afdruipen. Maar dan loopt muis de Gruffalo in het echt tegen het lijf!

Voorstellingen

Op vrijdag 7 april is het theater om 10.15 uur in Sassenheim, op zaterdag 8 april om 11.30 uur in Warmond en op zaterdag 15 april om 10.00 uur in Voorhout. Reserveer een plek via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Voorlezen

Er wordt ook voorgelezen over de Gruffalo, op woensdag 5 april in Warmond (10.00 uur), Sassenheim (14.30 uur) en Voorhout (14.30 uur). Deelname is gratis.

Prentenboek 2 euro

De voorstelling is onderdeel van de actie 'Ik wil een prentenboek' start op 7 april en daardoor is het boek bij de boekhandel verkrijgbaar voor twee euro. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de VoorleesExpress. Het project dat de taalontwikkeling van kinderen stimuleert en de taalomgeving thuis verrijkt.

Meer berichten