Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)
Teylingen

Inschrijving voor de Grote Prijs van de Bollenstreek geopend

  Cultuur

Teylingen • De inschrijving voor de Grote Prijs van de Bollenstreek opent op zaterdag 1 april. Tientallen artiesten (vooralsnog zonder platencontract) strijden in het najaar om de vele prijzen en de eer, verspreid over vijf voorrondes, een halve finale en een grande finale in Gebr. De Nobel in Leiden.

Ben of ken jij een getalenteerde muzikant, singer-songwriter, rapper, producer of speel je in een geweldige band en kom je uit de Rijn-, Duin- en Bollenstreek? Elke uithoek van de popmuziek is welkom – van country tot death metal en van palingsound tot dubstep – zolang het materiaal maar zelfgeschreven en/of gecomponeerd is. Andere vereisten zijn onder meer een scherpe persfoto, een (Nederlandstalige) bio en geluidsopnamen van goede kwaliteit.

Poppodia

Na het sluiten van de inschrijving op 31 juli buigt de jury zich over de ingezonden opnames en maakt een selectie voor de voorrondes die ook dit jaar zijn in verschillende poppodia verspreid door de regio: Qbus (Leiden), Duycker (Hoofddorp), Solution (Hillegom), Ex-Voto (Voorhout), Fascinus (Sassenheim) en Scum (Katwijk).In december is de finale in de Gebr. De Nobel, waar de winnaars worden gekroond tot 'Beste act van de Bollenstreek'.

Inschrijven kan vanaf 1 april tot 31 juli, via www.gpvdb.com of via Facebook 'Grote Prijs van de Bollenstreek'.

Meer berichten