Logo deteylinger.nl
| Foto: pr./ Instagram: javierfranciscoguzman
| Foto: pr./ Instagram: javierfranciscoguzman (Foto: pr./ Instagram: javierfranciscoguzman)
Sassenheim

'Ga-Bie-Jer' (zo zeg je dat)

  Cultuur

Sassenheim • Javier Guzman staat op zondag 21 mei met zijn voorstelling 'Ga-Bie-Jer' (zo zeg je dat) in Theater 't Onderdak.

Guzman maakte sinds 2003 reeds zeven avondvullende programma's, maar stelt zich graag nog eens opnieuw voor. Hij zorgt dat het nu, anders dan voorheen, 'verdomme een keer rustig blijft'. Zijn teksten zijn ditmaal alle kalm, genuanceerd en helder. En 'Ga-Bie-Jer' doet alles om met zijn voorstelling het publiek geboeid te houden.

Veelzijdig

Javier Guzman - broer Emilio trad afgelopen september al op - is een veelzijdig artiest. Behalve als cabaretier manifesteert hij zich als stand-upcomedian en als (stem)acteur. Ook maakte hij naam met een vijftal Sinterklaasconferences en speelde gastrollen in 'Grijpstra en De Gier' en 'Flikken Maastricht'.

Kaarten a 19 euro zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, info@hetonderdak.nl, telefonisch (0252-225874) op werkdagen van 10.00-11.00 uur, twee voor de voorstelling bij Primjera Sassenheim en vanaf 30 minuten voor aanvang aan de kassa van het theater.

Meer berichten