Logo deteylinger.nl
Het Voorhouts Kamerkoor is aan het repeteren voor een nieuw concert en is op zoek naar nieuwe zangers. | Foto: pr.
Het Voorhouts Kamerkoor is aan het repeteren voor een nieuw concert en is op zoek naar nieuwe zangers. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen voor nieuw concert

  Cultuur

Voorhout • Het Voorhouts Kamerkoor is weer begonnen met het repeteren voor hun nieuwe programma: Van Byrd tot Beatles in november 2017.

Een gloednieuw verrassend programma met vooral liederen van Engelse en Ierse componisten, onder andere William Byrd,  Gustav Holst, H.Purcell, Benjamin Britten, Edward Elgar en zelfs iets van de Beatles. Zowel bekende als onbekende liederen, maar in een verrassende compositie.

Aanmelden

Voor dit concert heeft het Voorhouts Kamerkoor (VKK) nog dringend bassen nodig. Andere stemmen zijn ook welkom maar met name bassen worden uitgenodigd zich aan te melden. Er mag natuurlijk een paar weken vrijblijvend gerepeteerd worden om te zien of het bij beide kanten aanslaat.

De repetities zijn iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Kleine Kerk van de Protestantse Gemeente, Aletta Jacobslaan 9. 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.voorhouts-kamerkoor.nl/. Opgeven kan ook bij Lida Witteman tel. 0252 211734 of 06 255 90 388.

Meer berichten