Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Regio

Mee met MuBo naar New York

  Cultuur

regio • Stichting MuBo zoekt voor de twaalfde productie naar energieke meiden die willen optreden als nachtclub danseressen in The Box! De choreografie van deze voorstelling staat onder leiding van Yvette de Wilde; zelf in talloze producties, series en reclames te zien geweest. Guys and Dolls heeft voor ieder wat wils; van de meest begaafde dansers, tot onontdekt zang of speeltalent, in elke leeftijdscategorie. Ook enkele stoere mannen zijn nog welkom; zowel voor het ensemble als voor hoofdrollen. Swing mee met liedjes zoals 'Luck Be A Lady' of 'Sit Down You're Rocking The Boat'. Kruip in de huid van gokkers, nachtclubdanseressen of doe een drankje met het Leger des Heils.

Na het succes van onder andere My Fair Lady, Aïda, Cats, Man van la Mancha, Jesus Christ Superstar en recent nog Sunset Boulevard gaat MuBo wederom vol enthousiasme door en brengt, op professionele wijze, komend seizoen (2017/2018) drie producties op de planken. De repetities voor Chess zijn alweer volop bezig, maar voor Guys and Dolls kunnen geïnteresseerden zich nu aanmelden via www.stichtingmubo.nl.

Date met een heilsoldate

Guys and Dolls is een romantische komedie en vertelt het verhaal over New York in de tijd waarin goed en kwaad, heilsoldaten en gokkers, letterlijk naast elkaar de straat bevolkten. Nathan Detroit organiseert samen met zijn handlangers illegale gokpartijen, maar moet snel op zoek naar geld en een nieuwe locatie wanneer de politie zijn vaste stek ontdekt. Met gokker Sky Masterson sluit Nathan voor een flink bedrag een ongewone weddenschap. Sky moet een door Nathan uitgekozen vrouw meekrijgen op date naar Havana in Cuba. Nathan kiest vervolgens heilsoldate Sarah Brown. Uiteraard verloopt niets zoals het hoort. Zal hij de weddenschap winnen?

Professioneel met amateurs

Geïnteresseerd? Na aanmelding ontvangen deelnemers alle benodigde informatie over eventuele deelname aan de voorstelling. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Ervaring in zang, dans en spel is handig maar niet noodzakelijk; iedereen mag meedoen en is van harte welkom. MuBo stelt zich ten doel om op professionele wijze theatervoorstellingen te maken met spelers uit de Duin- en Bollenstreek. De productie staat daarom onder leiding van een professionele regisseur, zangrepetitor, choreograaf en dirigent, met als doel om het maximale uit de deelnemers te halen. Daarnaast begeleidt een orkest de voorstellingen en worden de techniek, vormgeving, decor, grime, pruiken, rekwisieten en kostuums door ervaren krachten ontworpen. Daarmee zal ook Guys and Dolls de uitstraling hebben waarmee MuBo de afgelopen tien producties naam heeft gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingmubo.nl en op facebook.com/StMuBo.

Meer berichten