Logo deteylinger.nl
Achter de pomp in de Dorpsstraat ligt galerie de Pomp. | Foto: pr.
Achter de pomp in de Dorpsstraat ligt galerie de Pomp. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Warmond

Zwart-wit in De Pomp

  Cultuur

Warmond • De thema-tentoonstelling Zwart-wit is van donderdag 20 juli tot en met woensdag 23 augustus te zien in galerie de Pomp.

In totaal vijftien kunstenaars exposeren hun werk. Jan de Jong exposeert zwart-wit foto's. Dat doet hij samen met samen met vijf leden van het Foto Doka Collectief Voorschoten: Elly Deinum, Renée Vermond, Martin Kooij, Cees Binkman en Wil van Leeuwen.

De overige kunstenaars zijn: Hendrie Sassen (grafiek), Nelleke Hulsen (fiber/art), Carla Wink (keramiek/groeivormen), Alie Ronkes (keramiek/ongeglazuurd), Petra de Haas (keramiek), Harriët Zuidgeest (keramiek beeldjes) en (Trude Hol – linosnede, tekening gemengde techniek). De laatste exposant is Dorine Wolter Kools (†). Dorine is in haar leven een zeer creatieve vrouw geweest en heeft bij de Pomp twee keer geëxposeerd. Bijzonder werk zijn haar linosneden op Japans vloeipapier. Barbara Oudshoorn, papierrestaurator, wist er wel raad mee. Het is nu ingelijst en hangt ook in deze expositie.

Galerie de Pomp (Dorpsstraat 38) is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten