Logo deteylinger.nl
Warmond

Mensen als middelpunt in nieuwe expositie in Oude Raadhuis

  Cultuur

Warmond • Saskia de Rooy en Jan Tervoort exposeren vanaf woensdag 23 augustus tot en met zondag 21 september in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 27 augustus om 16.00 uur.

Saskia de Rooy (1968) exposeert met beelden in keramiek (foto). In 1993 studeerde zij af aan Christelijke Hogeschool voor Schone Kunsten in Kampen, richting beeldhouwen. Mensen zijn altijd het middelpunt in haar werk. Sommige beelden zijn abstract en andere letterlijk maar ze gaan allemaal over hoe het voelt om mens te zijn.

Floatisme

Jan Tervoort (1955) exposeert met "floatisme" dit is een door hemzelf ontwikkelde techniek die voortkomt uit jarenlange materiaalstudies waarbij het gebruik van watergedragen transparante giethars een belangrijk element is. Door de combinatie van verf, pigmenten en gepigmenteerde giethars ontstaat abstract expressionistisch werk.

De galerie Het Oude Raadhuis (Dorpsstraat) is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten