Logo deteylinger.nl
Siep Eisenga en George Germans (r)  organiseren samen met Ad de Joode het bijzondere concert met vier koren. | Foto: Piet van Kampen
Siep Eisenga en George Germans (r) organiseren samen met Ad de Joode het bijzondere concert met vier koren. | Foto: Piet van Kampen (Foto: Piet van Kampen)
Sassenheim

De 140 zangers zijn klaar voor het najaarsconcert

  Cultuur

Sassenheim • Vier gemengde koren tot één groot geheel van 140 zangers en zangeressen samengebracht, verzorgen op zaterdag 7 oktober een uniek concert in de Julianakerk. Het is een bijzonder concert dat twee keer eerder werd gehouden en voor het laatst was dat in 2013 in Scheveningen. Nu kunnen de ware liefhebbers er dichtbij huis in Sassenheim van gaan genieten.

Door Piet van Kampen

Het idee om dit concert in Sassenheim te organiseren ontsproot in het brein van George Germans en Ad de Joode. Germans is dirigent en organist van het kerkkoor 'De Lofstem' in Sassenheim en eveneens heeft hij deze dubbelfunctie bij het kerkkoor 'Samen op weg' uit Abbenes. Collega Ad de Joode vervult beide taken bij het Christelijk Gemengd koor 'Capelle' uit Capelle aan de IJssel en de Christelijk gemengde zangvereniging 'Immanuël' uit Scheveningen.

Lees verder in De Teylinger van woensdag 27 september. 

Meer berichten