Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

Pssst...Leonie Meijer is 'Hier' (in het 't Onderdak)

Cultuur Sassenheim

Sassenheim • Met haar derde theatertour 'Hier' staat zangeres Leonie Meijer op zaterdag 7 oktober in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Leonie Meijer heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar 'live' stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen. Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld 'Hier' gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg.

Kort geleden trok Meijer alleen met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden.

Nu zet ze haar muzikale talent en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen in , om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip. De theaterbezoekers worden meegenomen naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te koop via www.hetonderdak.nl, info@hetonderdak.nl, telefonisch (0252-225874) op werkdagen van 10.00 tot 11.00 uur, bij Primera Sassenheim en 45 minuten voor aanvang aan de kassa van het theater.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant