Logo deteylinger.nl
Sassenheim

Ronald Snijders van dichtbij in 'Welke Show?'

  Cultuur
Foto: pr.

Sassenheim • Ronald Snijders was in zijn vorige onemanshow een dolgedraaide tv-quizmaster, een absurdist. In het nieuwe programma 'Welke show?', op zaterdag 25 november in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a), ziet het publiek de echte Snijders van dichtbij.

Boeiende anekdotes, nieuwe woorden, liedjes met bigband en verrassende invallen. In zijn laatste voorstelling liet Sneijders het publiek geloven dat ze naar een grote televisieshow keken. Tijdens de voorstelling werd evenwel duidelijk dat hier geen showmaster bezig was, maar iemand die in zijn eigen jeugddroom leefde. Na deze 'wannabe show' ontstond het verlangen een échte onemanshow te maken. En, met begeleiding door een bigband, liedjes te kunnen zingen. Dé koning van de onemanshow is onbetwist Toon Hermans. Zijn voorstellingen vormden een inspiratiebron bij het maken van 'Welke show?'.


Kaarten kosten 20 euro en zijn vanaf twee weken voor elke voorstelling, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, of via www.hetonderdak.nl, en op de dag van de voorstelling 45 minuten voor aanvang.

Meer berichten