Logo deteylinger.nl

Joep Onderdelinden met OOIT in Het Trefpunt

  Cultuur
Foto: pr.

Warmond • OOIT is een krakend nieuwe voorstelling van ras-verteller en entertainer Joep Onderdelinden; meerdere malen geroemd om zijn beeldende, hilarische manier van vertellen. Op vrijdag 12 januari is de try-out in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

In OOIT zoekt Onderdelinden op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen: Hoe blijf ik een 'blij ei'? Komt het OOIT nog goed? En, was het OOIT eigenlijk beter?

Onderdelinden heeft zich de laatste jaren in allerlei disciplines laten zien als theatermaker. Vorig seizoen was hij (in zowel Nederland als België) betrokken bij elf theaterproducties. Hij regisseerde vier musicals, schreef en speelde in zes muziektheaterproducties, was als Postbode Siemen actief op Facebook met meer dan 30.000 trouwe volgers en toerde ondertussen met zijn tompouce langs de theaters voor zijn solovoorstelling TAART. De publieksreacties logen er niet om: "Joeps beste programma tot nu toe!", "Echt hilarisch!" en "mooie liedjes!" Dit wil hij met OOIT gaan evenaren of liever nog gaan overtreffen.

Kaarten à 18 euro zijn te reserveren via www.theaterhettrefpunt.nl of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook bij het VVV aan de Gemeentehaven 3 in Warmond zijn de kaarten te koop.

Meer berichten