Logo deteylinger.nl

Zomer Zonder Vrouw

  Cultuur
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)

Sassenheim • Een zomer in het plaatsje Grou zal hun hele leven veranderen. Ernst Daniël Smid en Bartho Braat en elkaar verbaal en non-verbaal te lijf in de ontroerende komedie 'n Zomer Zonder Vrouw…in Grou, die op zaterdag 17 februari om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) te zien is.

Het verhaal van twee echtparen die elk jaar samen op vakantie naar Friesland gaan. Wanneer beide echtgenotes komen te overlijden, één door kanker en de ander wegens een ongeval, besluiten de mannen deze jaarlijkse traditie toch doorgang te laten vinden. Alhoewel beiden qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt deze vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.

"Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen. Deze twee mannen hebben een geweldige chemie samen en weten als geen hoe ze dit ontroerende maar ook hilarische verhaal kunnen vertellen' zegt creatief directeur Leon van Uden. 'Wij willen verhalen vertellen met boeiende personages en herkenbare situaties. 'n Zomer Zonder Vrouw…in Grou is een gloednieuwe voorstelling die dat in zich heeft. Een verhaal dat verteld moet worden. Ik garandeer een mooie en oprechte theaterbelevenis."

Kaarten kosten 24,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, vanaf twee weken voor de voorstelling bij Primera Sassenheim en aan de zaal, op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang (indien niet uitverkocht).

Meer berichten