Logo deteylinger.nl
Eerder speelde MuBo al de musical Jesus Christ Superstar. | Foto: pr./ Danny van Kolck
Eerder speelde MuBo al de musical Jesus Christ Superstar. | Foto: pr./ Danny van Kolck (Foto: pr.)

Nieuw musicalseizoen bij MuBo

  Cultuur

Regio • In de komende twee jaar speelt de stichting voor muziektheater in de Duin- & Bollenstreek, kortweg MuBo, maar liefst vier voorstellingen.

Op vrijdag 23 maart start MuBo met de eerste repetities voor de hilarische familiemusical Rapunzel, die in oktober wordt opgevoerd. Rapunzel is geschreven door het team dat ons ook de serie 'Friends' bracht en vertelt het bekende verhaal van Rapunzel die alleen zit opgesloten in een toren met niets anders dan haar haren en een heks. Op het moment dat ze zestien jaar wordt, zo heeft de heks beloofd, mag ze de buitenwereld zien. Een prins komt langs haar toren en roept haar zoals hij dat de heks heeft zien doen: "Rapunzel, Rapunzel laat je haar zakken". Maar voordat ze lang en gelukkig samen kunnen zijn, moeten zij eerst nog de wraak van de heks zien te overleven en een aantal hilarische obstakels nemen.

De repetities vinden op donderdagavond in Hillegom plaats van 20.30 tot 23.00 uur. Deelnemers moeten zeventien jaar of ouder zijn. Aanmelden kan via de website.

MuBo speelt op 25 en 26 mei en 1 en 2 juni de romantisch komische voorstelling Guys & Dolls! Speciaal voor deze voorstelling zal de Nachtegaal, Lisse, worden omgetoverd tot een nachtclub waar bezoekers aan ronde tafels genieten van danseressen, een Big Band en muziek uit de tijd van Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. Kaarten zijn te koop via de website, VVV-kantoor Lisse en bij de Nachtegaal zelf.

In MuBo's jubileumjaar 2019 worden daarnaast ook in het voorjaar de op en top musicalklassieker Cyrano gespeeld en rond de kerst staat een grootste jubileumproductie gepland, waarbij veel oudgedienden en nieuwe spelers samen zullen komen om prachtige voorstellingen te maken. Meer informatie over aanmelding of voor kaartverkoop, kijk op www.stichtingmubo.nl.

Meer berichten