Logo deteylinger.nl
Komen Lopen. | Foto: pr.
Komen Lopen. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Coverband Komen Lopen in Het Trefpunt

  Cultuur

Warmond • Coverband Komen Lopen staat met Acoustic Powerpop op zaterdag 14 april om 20.30 uur in theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

Komen Lopen is verfrissend, verrassend en één van de beste coverbands van Nederland. Met een repertoire van voornamelijk Engelstalige pop- en rocknummers en vooral ook dansbare muziek is een avond met deze rasartiesten altijd een geweldige ervaring. Een optreden van Komen Lopen betekent meezingen, dansen en genieten van een band die muziek maakt in de meest pure vorm met veel drie-stemmige zang. Deze Acoustic Powerpop laat u genieten van recente nummers van onder andere Bruno Mars, Daft Punk en Pharell Williams. Maar ook oude krakers zoals van The Police, Queen en U2 horen tot het repertoire. Voor de dorstigen onder u is er een mobiele biertap.

Er zijn zit- en staplaatsen. Kaarten à 12,50 euro zijn te reserveren via www.theaterhettrefpunt.nl of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook bij het VVV aan de Gemeentehaven te Warmond zijn toegangskaarten te koop.

Meer berichten