Logo deteylinger.nl
De sponsoren van Het Trefpunt tekenen voor een nieuw seizoen. | Foto: pr.
De sponsoren van Het Trefpunt tekenen voor een nieuw seizoen. | Foto: pr. (Foto: pr. )

Theater Het Trefpunt klaar voor verrassend seizoen

  Cultuur

Warmond • Theater Het Trefpunt is klaar voor een verrassend Theaterseizoen 2018-2019. Het programma wordt op zaterdag 28 april gepresenteerd.

Op vrijdag 20 april zijn de overeenkomsten met de sponsors voor het seizoen 2018-2019 getekend. Naast met een nieuwe sponsor, wordt de samenwerking met twee huidige sponsoren voortgezet. Als dank voor hun bijdrage hief de voorzitter met hen het glas. Adverteerders, sponsors en grote en kleine Vrienden maken het mogelijk dat in Warmond verrassende voorstellingen in Theater Het Trefpunt kunnen plaatsvinden.

Op zaterdag 28 april wordt het nieuwe programma 2018-2019 aangeboden aan wethouder Arno van Kempen. Aansluitend wordt het programma verspreid in de gemeenten Oegstgeest en Teylingen en start de voorverkoop voor een periode van tien weken. In deze periode is een beperkt aantal kaarten van de meeste voorstellingen met korting te verkrijgen via www.theaterhettrefpunt.nl.

Afsluiter Cabaret festival

Op de 28ste sluit Het Trefpunt ook het seizoen af met het VARA Leids Cabaret festival.De eerste finalist van deze editie is Jeroen's Clan van wie de jury zich afvroeg wat er in het Brabantse drinkwater zit of dat humor de enige uitweg is uit die provincie. De tweede man is Kasper van der Laan die een eigen logica heeft die absurde proporties aanneemt. En als laatste Farbod Moghaddam die ontroert met zijn eigenheid, maar ook doordenk-grappen heeft. De voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 15 euro. Kaarten kopen kan via www.theaterhettrefpunt.nl, op de avond zelf aan de zaal of bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 in Warmond.

Meer berichten