Logo deteylinger.nl
Jörgen Raymann gaat op zoek naar zichzelf in 'Schud de boom'. | Foto: pr.
Jörgen Raymann gaat op zoek naar zichzelf in 'Schud de boom'. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Jörgen Raymann gaat terug naar de basis in 't Onderdak

  Cultuur

Sassenheim • Cabaretier Jörgen Raymann staat met de try out van 'Schud de boom' op zaterdag 20 oktober op het podium van 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). 


 

De jurk van Tante Es trekt Jörgen Raymann voorlopig niet meer aan. In een mum van tijd ging hij van schatrijk naar een half miljoen schuld. Hij besluit terug te gaan naar zijn basis: zijn familieboom.

Een tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Een Duitse meubelmaker. Een Nederlandse huisvrouw. Een Hindoestaanse arbeidsimmigrant. Een Indiaanse medicijnman. Raymann heeft voorouders uit vier werelddelen. Hij schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze zijn humor waarderen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren?

Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann de puzzel van zijn verleden te leggen. Is hij een vreemde eend in de bijt of past hij juist perfect in deze moderne maatschappij waar iedereen op Facebook zelf bewust en gelukkig is, maar tegelijkertijd naar zichzelf zoekt bij de psycholoog of de yoga-goeroe. 

Kaartverkoop

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 18,00 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl. Vanaf twee weken voor elke voorstelling zijn kaarten, (niet voor films) indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim (Hoofdstraat 208, Sassenheim).

Meer berichten