Logo deteylinger.nl
De medewerkers van het Mexicaanse restaurant gaan de strijd aan met hun Franse collega's in 'Kookpunt'. | Foto: pr.
De medewerkers van het Mexicaanse restaurant gaan de strijd aan met hun Franse collega's in 'Kookpunt'. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Up2Stage speelt nieuwe voorstelling 'Kookpunt'

  Cultuur

Sassenheim • De online voorverkoop van de kaarten voor de elfde productie van Up2Stage gaat deze week van start. De musicalgroep speelt de show 'Kookpunt'. Ervaren spelers in combinatie met jonge leden maken de voorstelling tot een smakelijk gerecht. Op zaterdag 24 en zondag 25 november is de show te zien in het theater van Rijnlands Lyceum Sassenheim (van Alkemadelaan 2).

'Kookpunt' is een simpel en daarom juist zo'n pakkend verhaal. Het verhaal speelt zich af in een straat met een Frans en een Mexicaans restaurant, waarvan de eigenaren goed met elkaar om kunnen gaan. Pas wanneer duidelijk wordt dat de subsidie wordt ingekort, komen de restaurants tegenover elkaar te staan en barst de strijd los. Met de komst van een sullig lid van de bediening, een geheime romance tussen twee hulpkoks en streken die steeds valser worden, is het afwachten wie de strijd zal winnen.

Kaartjes voor deze vrolijke en hilarische voorstelling zijn te bestellen via www.up2stage.nl.

Meer berichten