Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

St. Cecilia en de Bollenband op de bühne met dinsdagavondconcert

  Cultuur

Voorhout • Het harmonieorkest van St. Cecilia geeft dinsdag 30 oktober een concert in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband zullen zij zorgen voor een gezellige avond uit. Het afwisselend concert duurt van 19.30 tot 21.15 uur. Om 20.15 uur is de pauze, er is dus ook mogelijkheid om een half concert te beluisteren.

Het harmonieorkest heeft twee jaar geleden een oude traditie weer leven ingeblazen, maar deze keer met een leuke twist. St. Cecilia zal zorgen voor vrolijke, lekker in het gehoor liggende muziek. Vrolijke muziekstukken staan op het programma en ook wordt er samengewerkt met presentator/zanger Kees-Jan Visser, de Voorhoutse Paul Simon wordt hij ook wel genoemd.

Gastdirigenten

Tijdens dit concert zullen er ook gastdirigenten voor het harmonieorkest verschijnen. Deze speciaal uitgekozen zeer gedreven muzikanten gaan proberen om een muziekmars te dirigeren. Hopelijk letten de muzikanten goed op, want deze dirigent zal de muziek anders aangeven dan de vaste dirigent Paul Martens.

De Bollenband en Mexicano's

De Bollenband, de muziekgroep van Stichting de Zevensprong uit Sassenheim laat deze avond twee keer een blok nummers horen. Deze speciale muzikanten spelen op stokjes, belletjes en verschillende soorten trommels.

Pretband de Mexicano's zorgt voor wat feestmuziek als iedereen bijna de jassen en tassen inpakt. Zij zorgen dat iedereen met een vrolijke stemming weer lekker naar huis gaat. 

Meer berichten