Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)

Het Trefpunt zorgt voor bijzondere ontmoetingen met Popcorn King

  Cultuur

Warmond • De try-out van de musical Popcorn King was op zondag 14 oktober te zien in theater Het Trefpunt. Een bijzondere voorstelling, want de hoofdrolspelers zijn jongeren met en zonder een verstandelijke beperking.


De voorstelling werd uitgevoerd door Musicalbuddies, een organisatie die zich richt op culturele uitingen voor en door jonge mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Kiezen tussen vrienden of bioscoop

Popcorn King gaat over Max, de zoon van Sebas, koning der bioscopen. Max zal later het imperium van zijn vader overnemen, alleen niet iedereen is het daarmee eens. Zijn onbetrouwbare oom heeft een hele andere agenda. Wanneer hij snode plannen bedenkt om Max buiten spel te zetten, besluit Max te vluchten. In de garage van de luie, maar altijd vrolijke automonteurs Tim en Sally, probeert Max vastberaden en vol overgave te sleutelen aan een nieuwe toekomst. Maar past het overal hem wel? Als zijn jeugdliefde An plotseling binnenstapt slaat de twijfel toe. Heeft hij de juiste keuze gemaakt? Blijft hij bij zijn vrienden tussen de autobanden, of volgt hij zijn hart én neus terug naar de bioscoop, terug naar de popcorn?

Popcorn King is nog te zien op zondag 11 november als matinee in het Oude Luxor te Rotterdam.


 

Meer berichten