Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Het Trefpunt genomineerd voor Meer dan handen prijs

  Cultuur

Warmond • Ruim 60 gemeenten hebben vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers aangemeld voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Een daarvan is Het Trefpunt, met nieuwe activiteiten zoals stand-up comedy en filmavonden. Het publiek kan uit deze projecten en vrijwilligers een favoriet kiezen. Het project en de vrijwilliger met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen kan tot en met 11 februari 2019 via www.vrijwilligersprijzen.nl.

De Meer dan handen vrijwilligersprijzen worden jaarlijks uitgereikt om vrijwilligers en hun organisaties in het zonnetje te zetten. Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: landelijke vrijwilligersprojecten, lokale vrijwilligersprojecten en de Passieprijs, waarin een vrijwilliger van onschatbare waarde wordt beloond. De winnaars ontvangen prijzen variërend van 500 tot 5.000 euro.

In elke categorie wordt een winnaar gekozen door een jury én een door het publiek dat tot en met 11 februari via www.vrijwilligersprijzen.nl een stem kan uitbrengen op zijn of haar favoriete project en vrijwilliger.

Prijsuitreiking

De jury beoordeelt de projecten en initiatieven onder andere op hoe zij met vrijwilligers het verschil maken voor hun omgeving of gemeente of via hun eigen vrijwilligersbeleid voor hun vrijwilligers. De prijsuitreiking is op 15 februari 2019 en wordt gedaan door minister Hugo de Jonge van VWS.

De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. De organisatie is in handen van Movisie.

Meer berichten