Logo deteylinger.nl
De jeugd schittert in Joseph.
De jeugd schittert in Joseph. (Foto: pr./Monica Stuurop)

'Showstoppers' schitteren in laatste show van het jaar

  Cultuur

Sassenheim • Met alle voorstellingen uitverkocht, liet Theaterschool Teylingen dit weekend nog eens zien wat ze in huis heeft. In 't Onderdak kregen bezoekers vlak voor het nieuwe jaar een bonte verzameling uit de theatergeschiedenis geserveerd in 'Showstoppers'.

Showstopper is een theaterterm voor een onderdeel van een show dat zo'n heftige reactie bij het publiek oproept dat de voorstelling enige tijd moet worden onderbroken. Daar was afgelopen weekend weinig ruimte voor, want de vaart zat er goed in, met de jongste jeugd in Joseph en zijn veelkleurige dromenjas tot het naargeestige gezelschap van The Addams Family. Er was voor iedereen een schittermoment met een aantal nieuwe gezichten tussen de cast. Jesus Christ Superstar ontroerde als prachtig slotstuk.

Met een betoverend decor- en lichtontwerp en kleurrijke kostuums in vier voorstellingen toonde Theaterschool Teylingen wederom dat ze niet te stoppen is. De meer dan 60 leden tellende cast besloot de voorstelling met een inspirerende boodschap voor het nieuwe jaar, een nummer uit Mary Poppins: 'Alles kan als jij het laat gebeuren'.

Gaston brengt harten op hol in Belle en het Beest. | Foto: pr./Monica Stuurop

Meer berichten