Afbeelding
Foto: pr.

'Stille strijd' van cabaretier Victor Luis van Es

Cultuur

Sassenheim • Victor Luis van Es gaat met zijn eerste programma 'Stille Strijd' de theaters in. Op vrijdag 8 februari staat hij om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Victor is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn ambities, twijfels en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen?

Persoonlijk, eerlijk en grappig. Dat is Victor Luis van Es. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Hij gaat voorbij aan de simpele vooroordelen tussen mannen en vrouwen, Neder- of buitenlanders. Het is niet goed of fout. Stille Strijd is nu.

Studenten Cabaret Festival

Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. In 2015 won hij de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival waarna hij ook het voorprogramma verzorgde voor de Sinterklaasconference 2015 Lief & Laf van cabaretier Javier Guzman. En hij behaalde in 2016 de finale van het Cameretten Festival.

Kaartverkoop

De toegang bedraagt 15 euro. Kaarten zijn te koop via www.hetonderdak.nl.  Verkoop aan de zaal, op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang.

Uit de krant