Afbeelding
Foto: pr./Robert van der Ree

Anne-Marie Jung vilein en vriendelijk in 'Ram'

Cultuur

Sassenheim • Met haar voorstelling 'Ram' staat Anne-Marie Jung op vrijdag 15 februari in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Anne-Marie Jung komt dit theaterseizoen met haar tweede solovoorstelling op de proppen: RAM. Dat is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

Heerlijke typetjes

Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat. En kleurrijke muzikale reis door de hoofden van deze heerlijke typetjes en stiekem ook door het hoofd van Anne-Marie Jung. Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt!?

Kaartverkoop

De voorstelling begint om 20.15 uur. De toegang bedraagt 17 euro. Kaarten zijn te koop via www.hetonderdak.nl, vanaf twee weken voor de voorstelling bij Primera (Hoofdstraat 208) en ook aan de zaal, op de dag van de voorstelling, vanaf 45 minuten voor aanvang. Telefonisch contact opnemen met het Onderdak kan door te bellen naar 0252-225874 (op werkdagen tussen 10.00 en 10.30 uur). | Foto: pr./Robert van der Ree

Uit de krant