Logo deteylinger.nl
Purper-voorman en theatermaker Frans Mulder en zijn jonge Purper-collega Diederick Ensink noemen zich een halfje Purper. | Foto: pr.
Purper-voorman en theatermaker Frans Mulder en zijn jonge Purper-collega Diederick Ensink noemen zich een halfje Purper. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Warmond

Halfje Purper in Trefpunt tijdens Theaterweekend

  Cultuur

Warmond •  In de seizoensbrochure van Het Trefpunt was het nog geheim, maar dinsdag 19 november was het dan zover: de bekendmaking van de voorstelling in het Nationaal Theaterweekend. Het theater heeft op 24 januari het cabaretduo Een Halfje Purper in huis met de voorstelling Brieven aan m'n Hond. Een show met beeldschone liedjes en geestige conferences.

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Nationaal Cultuur Fonds en het Prins Bernard Cultuurfonds om drie dagen lang bezoekers naar voorstellingen te trekken voor een sterk gereduceerde prijs. Een goede gelegenheid voor degenen die zelden theater bezoeken, maar ook om de vaste bezoeker van de gebaande paden te leiden.

De voorstelling in Het Trefpunt (Herenweg 80) begint om 20.30 uur en een kaartje kost 10,00 euro. De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).

Meer berichten