Elsbet Remijn en Claudette Verhulst toeren als Beth & Fo door binnen- en buitenland. | Foto: pr.
Elsbet Remijn en Claudette Verhulst toeren als Beth & Fo door binnen- en buitenland. | Foto: pr. Foto: pr.

Verfrissend pianoduo Beth & Flo in Het Trefpunt

Cultuur Warmond

Warmond • Het jonge pianoduo Beth & Flo concerteert op zaterdag 15 februari in Het Trefpunt (Herenweg 80) met de muziekvoorstelling Rachtime.

De dames Elsbet Remijn en Claudette Verhulst leerden elkaar kennen aan het conservatorium in Den Haag. De passie voor muziek was overduidelijk, maar ze vonden nog een gezamenlijke liefde, namelijk theater. Met deze combinatie maakten ze al diverse programma's en toerden door binnen- en buitenland. Op hun palmares staan onder andere het boks-concert Slaande ovatie en een concert speciaal voor baby's tijdens het Grachtenfestival. Een klassieke concert met werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns gelardeerd met een vleugje theater. Braaf op de pianokruk blijven zitten is er in ieder geval niet bij.

Kaartverkoop

Het concert begint om 20.30 uur en een kaartje kost 20 euro inclusief pauzedrankje. De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3). Ook is het mogelijk om van tevoren van een Valentijnsmenu te genieten. Meer op www.theaterhettrefpunt.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant