Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Eddy Zoey zingt 'Hits from Heaven'

  Cultuur

Sassenheim • Eddy Zoey en zijn band spelen op vrijdag 27 maart om 20.15 uur 'Hits from Heaven' in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

De laatste jaren zijn ons veel grote muziekhelden ontvallen. Het is onwerkelijk te noemen, dat grote legendes als Prince, George Michael, David Bowie, Avicii, Aretha Franklin, Freddie Mercury, Michael Jackson, Whitney Houston, Tom Petty voor altijd weg zullen zijn. Maar gelukkig en wél zo prettig: hun beste songs en meest indrukwekkende opnames zijn voor altijd blijvend. Om van te kunnen blijven genieten. Eddy Zoëy heeft met zijn Eddy Zoëy Band een grootse show gemaakt, waarin al die grote successen voorbijkomen ‘Hits from Heaven’! Natuurlijk gaat het spelen van die ‘Hits from Heaven’ gepaard met verkwikkende storytelling, gekke anekdotes, verhelderende uitleg en onverwachte weetjes.

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Er is bij deze voorstelling dus geen gegarandeerde zitplaats. Tevens is tijdens de voorstelling de bar in de foyer geopend. Kaarten kosten 24 euro per stuk en zijn te koop via www.hetonderdak.nl.

Meer berichten