Afbeelding

Zomerconcert door jeugd van Symfonieorkest Bloembollenstreek

Cultuur Regio

De jeugd van Symfonieorkest Bloembollenstreek zal vrijdagavond 17 juni een zomers concert verzorgen in Villa Flora te Hillegom. Het belooft een zeer afwisselende avond te worden.

Het Symfonieorkest Bloembollenstreek bestaat uit drie orkesten. Een volwassen orkest (SOB), het Juniorensymfonieorkest (JUSO), bestaande uit muzikanten rond de basisschoolleeftijd, en het Jeugdorkest (JO), bestaande uit muzikanten vanaf een jaar of 13.
Onze jongste telgen van het JUSO zullen onder leiding van dirigent Marcus Vliegen de avond openen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: op hun programma staan onder meer een medley van de meeslepende muziek uit de ‘Pirates of the Carribean’, ‘Farandole’ van Bizet en een speciale bewerking van het nummer ‘Believer’ van Imagine Dragons.
Na de pauze neemt dirigent Dick Hesselink samen met JO het stokje over. Ook zij hebben voor ieder wat wils op hun lessenaar staan. Zo zullen zij een deel uit Symfonie no 40 van Mozart spelen en nemen zij u mee naar de ‘Phantom of the Opera’ en brengen zij een muzikaal bezoek aan de Efteling.

Kaarten
Kaarten zijn te koop aan de zaal: €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (<12 jaar). Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer uw kaartje dan van te voren via jo@symfonieorkest-bloembollenstreek.nl.. Voor meer informatie, kijk op www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl

Nieuwe jeugdleden welkom
Na de zomervakantie is er in beide orkesten weer volop plek voor nieuwe leden. Heeft u of kent u jeugdige muzikanten die wellicht geïnteresseerd zijn? Of heeft u gewoon zin in een muzikale zomeravond? Kom dan vooral luisteren. Het concert begint om 19.30 uur in Villa Flora, Hoofdstraat 55 te Hillegom. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Uit de krant