Logo deteylinger.nl
Foto: Cor de Mooy

Lokale acties tijdens Fairtrade Week

  Duurzaam & Groen

Teylingen • De Fairtrade Week is dit jaar van 5 tot en met 13 mei. Het internationale is Stand4Fairness. In Teylingen doen onder meer meerdere supermarkten mee met speciale Fairtrade stands en kortingsacties voor Fairtrade producten. De werkgroep Teylingen Fairtrade heeft een kraam tijdens de Voorjaarsmarkt in Park Rusthoff in Sassenheim.

Fairtrade is een keurmerk dat laat zien dat er eerlijke handel is, waardoor boeren een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Teylingen is een Fairtrade gemeente, waarin de werkgroep een belangrijke rol speelt. Zij staan op zaterdag 12 mei met een kraam op de Voorjaarsmarkt in Park Rusthoff.

#Stand4Fairness

Ook is een Facebookactie waarbij een speciaal t-shirt is te winnen. Wat moet je doen? Maak een foto met het getal 'vier' in de hoofdrol. Dat sluit aan op Stand4Fairness. Deel de foto of video via social media met de hashtags #fairtradegemeente, #stand4fairness en #fairtradeteylingen. Meer informatie is te vinden op www.teylingenfairtrade.nl  of mail naar info@teylingenfairtrade.nl.

Meer berichten