Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Groene foto's tonen pracht van Teylingen

  Duurzaam & Groen

Teylingen • Tijdens de Groen en Doen Markt werden de winnaars bekend van de fotowedstrijd 'Winterbloei in Teylingen'. Deze fotowedstrijd was georganiseerd in het kader van 'Nederland leest Wolkers en verrassend veel inzendingen bereikten de jury.

De inzendingen moesten passen bij één van vier dichtregels, die door Wolkers persoonlijk op schrift gesteld waren. De juryleden: voorzitter en kunstenaar Ell Geeh, wethouder Rob ten Boden en ondernemer Joep Derksen hadden er een hele kluif aan. Maar uiteindelijk bleken vier foto's met kop en schouders boven de andere plaatjes uit te steken.

Voorzitter Ell Geeh maakte de winnaars bekend. Renate Bazen verraste met een foto van twee voeten op een maagdelijk berijpt grasveld. Dorine Suurd had een prachtplaatje van een brugweerspiegeling in herfstkleuren en Bianca Kok toonde haar oog voor detail aan met een foto van een kleurrijke najaarsbloem. Jan Vlugt kreeg een eervolle vermelding van het bladerpatroon, dat hij voor zijn lens had gekregen. De vier winnaars krijgen, samen met drie andere gelukkige inzenders (Ed Slagboom, Yvonne Barnhoorn-Helmus en Michael Selier) een gratis workshop voor fotografie aangeboden.

Meer berichten