Logo deteylinger.nl
<p>Rapper Cain Slobbe en vlogger Roos van Dalen bij de trekking op de gemeentewerf in Voorhout. Bart de Jong van Teylingen Fairtrade neemt de winnende &#39;broeken&#39; in ontvangst.&nbsp;</p>

Rapper Cain Slobbe en vlogger Roos van Dalen bij de trekking op de gemeentewerf in Voorhout. Bart de Jong van Teylingen Fairtrade neemt de winnende 'broeken' in ontvangst. 

(Foto: pr.)
Teylingen

Winnaars van een nieuwe spijkerbroek

  Duurzaam & Groen

Teylingen • De twee winnaars van de spijkerbroekenactie van de werkgroep Teylingen Fairtrade zijn bekend. Roos Bakker (11) uit Voorhout, en Frank Rotteveel mogen een nieuwe, duurzame spijkerbroek gaan uitzoeken.

In totaal werden 60 broeken ingeleverd, daaruit werden twee broeken getrokken; één ingeleverd door een jongere en één door een volwassene. De winnaars krijgen een nieuwe, maar dan duurzame, spijkerbroek vergoed. Zij kunnen de rekening indienen bij de werkgroep Teylingen Fairtrade. 

Spijkerbroekenactie

Van 24 oktober tot en met 14 november konden mensen hun oude spijkerbroek (voorzien van naam en telefoonnummer en jongeren onder de 18, ook hun leeftijd) inleveren bij vijf kledingwinkels: Melman, Ter Stal, Van Uffelen en Zeeman in Sassenheim en Dames van Dijk in Voorhout. 

Meer berichten