Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Circulair Ambachtscentrum zamelt energiebesparende spullen in

  Duurzaam & Groen

Sassenheim • Het Circulair Ambachtscentrum Bollenstreek (CACB) heeft weer een nieuwe inzamelactie; ditmaal om elkaar te helpen. Tijdens deze actie worden energiebesparende producten ingezameld, die veel van ons nog wel in de schuur hebben liggen. Denk daarbij aan radiatorfolie, tochtstrips en andere spulletjes om mee te verduurzamen. 

Met de stijgende energieprijzen gaan veel mensen aan de slag met verduurzamen. Bij het aanbrengen van kleine maatregelen als radiatorfolie of tochtstrips, blijven er vaak hele stukken over. Tegelijkertijd zijn er veel huishoudens die het al niet breed hebben en door energiearmoede verder in de problemen komen. Met deze inzamelactie wil het CACB deze mensen gaan helpen. 

Energiebesparende producten 

Heeft u spullen over om met kleine maatregelen energie te besparen? Zoals stukken tochtstrip, radiatorfolie, LED lampen, waterbesparende douchekop, buisisolatie of andere spulletjes? (Liever geen aangebroken pakken glas- of steenwol). Dan kun je deze inleveren bij Ontmoetingswerkplaats De JoJo aan het Hortusplein 14 in Sassenheim op dinsdag 7 december en donderdag 9 december tussen 13.00 en 14.00 uur en op zaterdag 11 december tussen 10.00 en 13.00  uur. 

Het CACB gaat zorgen dat deze spullen bij de juiste mensen terecht komen. 

Wil je meer weten over het Circulair Ambachtscentrum Bollenstreek? Kijk op https://www.degroeneuitdaging.nl/circulair en volg het CACB op Facebook https://www.facebook.com/CirculairBollenstreek 

Meer berichten