Logo deteylinger.nl
Los! De ballonnen met kinderwensen gaan de lucht in. | Foto: PR
Los! De ballonnen met kinderwensen gaan de lucht in. | Foto: PR (Foto: PR)
Sassenheim

Kleintje Pils bij parkdienst in Park Rusthoff

  Geloof & Religie

Sassenheim • De kerken in Sassenheim houden op zondag 17 september van 10.00 tot 11.00 uur gezamenlijk een kerkdienst in Park Rusthoff (ingang Voorhavenkwartier 76). Het is een oecumenische dienst in de open lucht, in samenwerking met de Oranjevereniging Sassenheim en Park Rusthoff.

Het thema van de dienst is 'Meer dan welkom'. Dit thema sluit aan bij de landelijke actie Kerkproeverij, waarbij vaste bezoekers iemand anders meenemen om ze zo te laten 'proeven' wat er in de kerk gebeurt. Meer informatie op www.kerkproeverij.nl.

Voorgangers bij de dienst zijn pastoor Peter Owel van de Sint Pancratiuskerk en dominee Tim Moll van de Protestantse Gemeente Sassenheim. De muzikale begeleiding van deze dienst wordt verzorgd door dweilorkest Kleintje pils. Tijdens Parkdienst wordt collecte gehouden, waarvan de opbrengst naar twee goede doelen gaat: Stichting Repair Café Teylingen en voor het ontwikkelingswerk van Piet Dahlkamp in Gambia. Beide doelen worden toegelicht tijdens de Parkdienst en uitgebreide informatie staat ook in het boekje van de Oranjevereniging Sassenheim.

Bij slecht weer wordt de dienst gehouden in de Pancratiuskerk. 

Meer berichten