Logo deteylinger.nl

Bijbellezen met kinderen

  Geloof & Religie

Voorhout • Het Nederlands Bijbelgenootschap geeft op woensdag 21 maart een presentatie over 'Bijbellezen met kinderen' in De Verdieping (Dr. Aletta Jacobslaan 1). Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over de vraag hoe je én het kind én het bijbelverhaal centraal stelt. De presentatie is gericht op bijbellezen met kinderen thuis.

Samen met kinderen in de Bijbel lezen, dat is soms best een uitdaging. Hoe help je kinderen ontdekken wat de verhalen te vertellen hebben? Hoe verbinden ze dat met hun eigen leven? En hoe ga je om met de verschillen tussen kinderen? In deze presentatie krijgen ouders handvatten om met plezier met kinderen in de Bijbel te lezen en staan ze stil bij hun eigen geloofsopvoeding en de invloed daarvan. Ook komt ter sprake wat belangrijk is bij de persoonlijke keuze van een kinderbijbel. Dat kan voor iedereen anders zijn.

De presentatie is in de handen van Angélique van der Leeden, regiocoördinator van het Nederlands Bijbelgenootschap. De bijeenkomst duurt 90 minuten en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Meer informatie en aanmelden bij Marlies Noort via marliesmostert@hotmail.com of bel 06-37 733609.

Meer berichten