Logo deteylinger.nl
Foto: Ruth Eppink

Duinwandeling voor Panama in vastentijd

  Geloof & Religie

Regio • Het is zo langzamerhand een traditie dat in de periode vóór Pasen een wandeling gehouden wordt, waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel van de parochie Sint Maarten. Dat is dit jaar de 40 days Challenge for Panama. Op zaterdag 6 april wordt een duinwandeling georganiseerd vanaf restaurant Zonneweelde aan de Duindamseweg 8 in Noordwijk.

De vasten- of 40-dagen tijd als voorbereiding voor Pasen. In deze 40 dagen voert de parochie Sint Maarten actie voor arme boeren in Panama. Het project dat door pater Roberto is gestart, heet hier Challenge for Panama. En voor deze vastentijd heeft de parochie daar de 40 days Challenge for Panama van gemaakt.

Met allerlei activiteiten wordt geld ingezameld om een aantal Indiaanse families in Coral del Piedras een beter leven te bezorgen. Na de fancy fair en de golfwedstrijd is het nu de beurt aan de wandelaars. Iedereen is van harte welkom. Na afloop is er tijd voor een kopje koffie of thee, dit is in de deelnemersprijs van 7,50 euro inbegrepen. De start is om 13.30 uur en de wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Meer berichten