Logo deteylinger.nl
De Bergh drummers verwelkomen projectleider Piet Overduin en burgemeester Carla Breuer. | Foto: PdB
De Bergh drummers verwelkomen projectleider Piet Overduin en burgemeester Carla Breuer. | Foto: PdB (Foto: Piet de Boer)

Paraplu is recycle store met koffietafel en taart voor alle Teylingers

  Geloof & Religie

Voorhout • De opening van Paraplu kan zaterdag 25 mei niemand zijn ontgaan. De drie Bergh-drummers zorgden voor luidruchtige, vrolijke feestmuziek. Burgemeester Carla Breuer opende de winkel en vindt Paraplu een fantastisch initiatief. "Een winkel met een grote plus. Omdat drie kerken samenwerken en echt iets willen betekenen voor onze inwoners. ''

Door Piet de Boer

Projectleider Piet Overduin verwelkomde de burgemeester bij de deur en leidde haar rond in de pop-up winkel met kleding, cadeauartikelen en andere leuke hebbedingetjes.

Contacten leggen is de missie van de 'winkelkerk'. Mensen kunnen tweedehands (kinder)kleren inbrengen en laten verkopen door Paraplu. Een deel is voor de vaste winkelkosten, maar het grootste deel van de prijs gaat naar de inbrenger.

De winkel is bedoeld om Teylingers een plek te bieden om te praten. Vrijblijvend en onder het genot van koffie een gesprek aangaan. Iedereen is welkom.

Paraplu bevindt zich op de Herenstraat (voormalige locatie Kruidvat) in Voorhout en is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8.45 en 12.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees het hele artikel in De Teylinger van woensdag 29 mei. 

Meer berichten