Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Marriage Course Voorhout: APK voor je relatie

  Geloof & Religie

Voorhout • Tijd voor elkaar maken, blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo blijkt uit onderzoek. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar en betere seks, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course, een relatiecursus van Alpha Nederland, is een goed begin.

De Marriage Course in Voorhout gaat op 22 januari 2020 om 19.00 uur van start, en wordt gehouden in de Verdieping (Dr. Aletta Jacobslaan 1). Tijdens vijf woensdagavonden krijgen koppels praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Elke avond begint met een diner voor twee, verzorgd door restaurant Het Alternatief. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders gaan de deelnemers met z'n tweeën in gesprek over thema's als conflicten, seks, liefdestalen, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor een relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer van de Marriage Course: "Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt." Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80 procent van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat 'alles onderhoud vraagt, ook een relatie'.

Aanmelden

De cursus kost 95 euro per stel. Daarvoor krijgen zij elke cursusavond een diner voor twee, koffie of thee, wat lekkers tijdens de avond en cursusmateriaal. Kijk voor meer informatie op tijdvoorelkaar.nl en zoek op Voorhout. Aanmelden kan via marliesmostert@hotmail.com of via facebookpagina: Paraplu Voorhout.

Meer berichten